Velkomstskriv

Hallo…………………………………………………………………………………………

Velkommen til Eide barnehage!!!

Vi her i barnehagen gleder oss til å bli kjent med deg og håper det passer for deg å komme i barnehagen første dagen den       /       20         klokka………………………..

Det kan ofte være spennende å begynne i barnehage med mange barn og voksne å bli kjent med.  Derfor er det viktig at en som du kjenner godt og som du er trygg sammen med, er med deg hit og gjerne kan være her den første tiden til du er blitt tryggere og vil være her ”bare” med oss.  Dette er viktig for alle parter og har en forebyggende efekt. Den voksne som er med deg må gjerne ta med seg matpakke, så har vi kaffe/te.

Det innbys til foreldresamtaler 1 – 2 ggr pr år med innhold som går på barnets utvikling og trivsel.  Dersom foresatte har behov utover dette, er det fullt mulig å sette av tid til det, også gjerne tidlig i oppstarten av barnehageåret.  Dersom det er spesielle sider ved barnet som vi bør kjenne til, ber vi om å få kjennskap til dette.

I barnehagen vil du trenge:

• Nok brødmat til ett brødmåltid (vi dekker på til smøremåltid en gang pr dag)
  • Klesskift, ett sett av alt fra innerst til ytterst, som gjerne kan henge i barnehagen.
  • Nok ytterklær som jakke, dress, votter, lue (2 stk luer er viktig ), sokker, tjukk genser osv.
  • Regnklær m/støvler
  • Innesko eller tøfler  (uten svarte såler)

Dere som trenger bleier, tar dette med, så oppbevarer vi det her.  De som trenger dyner, puter og lignende må ta dette med, så sender vi det hjem til vask ved behov.

Barn som ikke skal sove på dag, deltar likevel i hvilestund for å roe ned kroppen. Ta med et lite teppe og en liten pute til hvilestunda. Vi har begrenset oppbevaringsplass.

Husk å merke tøy.

Hos oss får du melk, frukt, youghurt, ett smøremåltid (pådekket med skiver og pålegg) hver dag, varmt måltid en g/uka samt bursdagsfeiring for

Kr 280.-pr mnd pr barn i hel plass ( summen beregnes nedover alt etter str på plass)

Foreldrebetalingslapper legges på barnas plasser hver mnd. Det er også mulig å skaffe seg e-faktura.

Årsplan vil bli gjennomgått på foreldremøtet på høsten.

Ved fravær ønsker vi å få beskjed fra morgen av i tilfelle utflukter etc.

Dersom barnet ikke er i form til å være ute, ser vi helst at det er hjemme.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL BARNEHAGEN.  HÅPER VI FÅR DET FINT SAMMEN!!!

Hilsen fra personalet v/Wenche – styrer-

Kontor:                        71 29 68 06

Avdeling Snøtind:        91 91 74 14